2018

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Документ
    Розробка адаптивних систем керування трансмiсiєю
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018) Клименко, В. I.; Богомолов, В. О.; Михалевич, М. Г.; Леонтьєв, Д. М.; Ярита, О. О.; Сiльченко, М. М.
    Наведені результати наукових досліджень у галузі проектування адаптивних систем керування трансмісією автобусів та вантажних транспортних засобів. На основі математичних моделей запропоновані технічні рішення щодо вибору структури керування автоматизованою трансмісією сучасних транспортних засобів. Матеріали монографії містять роботи, що були виконані співробітниками кафедри автомобілів ім. А. Б. Гредескула Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. Розрахована на науково-технічних працівників та експертів у галузі автомобільного транспорту, а також студентів і аспірантів транспортних ВНЗ.
  • Документ
    Автоматизацiя механiчної трансмiсiї автобусiв та вантажних транспортних засобiв
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018) Клименко, В. I.; Богомолов, В. О.; Михалевич, М. Г.; Леонтьєв, Д. М.
    Наведені результати наукових досліджень у галузі проектування автоматизованої механічної трансмісії автобусів та вантажних транспортних засобів. На основі математичних моделей запропоновані технічні рішення щодо зменшення часу синхронізації під час перемикання передач. Матеріали монографії містять роботи, що були виконані співробітниками кафедри автомобілів ім. А. Б. Гредескула Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. Розрахована на науково-технічних працівників та експертів у галузі автомобільного транспорту, а також студентів і аспірантів транспортних ВНЗ., табл. іл.
  • Документ
    Інтелектуальні системи в технічній експлуатації автомобілів
    (Майдан, 2018) Мигаль, В. Д.
    Узагальнені досягнення науки і практики щодо факторів, які впливають на ефективність технічної експлуатації автомобілів. Розглянуто чинники, що визначають якість та надійність автомобілів, вплив на технічний стан якості проектування, виготовлення і дорожньо-транспортних умов експлуатації автомобілів; телематичні та інтелектуальні транспортні системи інформаційного забезпечення ефективного керування автомобілями та транспортними потоками. Описані основні функції інтелектуального транспорту, структура систем телематики, бортові системи самодіагностування, телематичні системи дистанційної діагностики та підвищення безпеки руху автомобілів; телематичні та навігаційні системи моніторингу параметрів автомобіля, його ідентифікації, диспетчерського керування та ефективності технічної експлуатації автомобілів. Монографія розрахована для магістрів та спеціалістів автомобільного транспорту.