Підвищення ефективності функціонування термінальних систем при доставці дрібнопартійних вантажів у міжміському сполученні - Зубовський, Андрій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані при організації вантажних автомобільних перевезень у міжміському сполученні. Область застосування: вантажні підприємства автомобільного транспорту.
Keywords: термінал; транспортний вузол; модель; обсяг перевезення; витрати; ефект