Критерії та модель вибору промислового робота - Петренко, Юрій Антонович; Посукан, Руслан Вадимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі здійснено аналіз стану роботизації в Україні. Відповідно до аналізу та наявних публікацій визначена мета роботи: обґрунтування критеріїв та розроблення математичної моделі вибору промислового робота.
Критерии и модель выбора промышленного робота
Criteria and model of choice of industrial robot
Keywords: комп’ютерна технологія вибору; промисловий робот; роботизація; математична модель вибору; компьютерная технология выбора; промышленный робот; роботизация; computer technology of choice; industrial robot; robotics; the mathematical model of choice; 624.132.6; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.92.1.109