Підбір парку машин з використанням логістичного підходу з аналізу руйнувань на основі використання дронів - Сенченко, Кирило Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Комп'ютерне моделювання з використанням програмного забезпечення Fusion 360 для створення моделей дронів та їх компонентів показало високу ефективність. Процес моделювання дозволив оптимізувати конструкції, підвищити їх міцність та зменшити вагу, що позитивно вплинуло на загальну продуктивність дронів. Для ефективного виконання будівельних робіт на досліджуваній ділянці було обрано оптимальний парк машин. Використання цих машин дозволяє виконувати монтажні та земляні роботи з високою точністю та швидкістю. Дрони можуть використовуватися для моніторингу безпеки на будівельних майданчиках, виявлення потенційно небезпечних зон та оперативного інформування керівництва. Це сприяє зниженню ризику нещасних випадків та забезпечує безпечні умови праці.
Keywords: парк дорожньо-будівельної техніки; дрон; гімбл; fusion 360; основні параметри; характеристика