Підвищення ефективності функціонування системи управління запасами ФОП «Докукін Микола Олексійович» - Стеченко, Лілія Миколаївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто заході які спрямовані на підвищення ефективності функціонування системи управління запасами. Розроблена модель визначення розміру замовлення моделі управління запасами яка максимізує економічну рентабельність підприємства з орієнтацією на підвищення ефективності функціонування даного підприємства.
Keywords: авс-аналіз; витрати; запаси; дохід; прибуток; xyz-аналіз