Нескінченно диференційовані функції з компактним носієм, які описують скінченні елементи - Колодяжний, В. М.; Kolodyazhny, V. M; Колодяжный, В. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Розглянуті питання конструювання нескінченно диференційованих скінчених елементів, які дозволяють здійснювати розбивку суцільного тіла на окремі елементи, при цьому враховувати конфігурацію границь тіла та реалізувати розбивку вихідної області, елементами, що отримуються, з забезпеченням виконання умови розбиття одиниці.
Бесконечно дифференцируемые функции с компактным носителем, описывающие конечные элементы
Іnfinitely differentiable functions with compact support describing the finite element
Keywords: атомарні функції; метод скінченних елементів; метод R-функцій; розбиття одиниці; атомарные функции; метод конечных элементов; метод R-функций; разбиение единицы; atomic functions; finite element method; the method of R-functions; partition of unity; 517.5+517.97