Підвищення ефективності функціонування регульованих перехресть на основі уточнення методів визначення потоку насичення - Смирнова, Катерина Павлівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Мета роботи – розробка рекомендацій з удосконалення методів оцінки та підвищення транспортних характеристик ізольованих регульованих перехрестях вулично-дорожньої мережі міста шляхом врахування закономірностей впливу різних характеристик на режими руху сучасних транспортних потоків.
Keywords: інтенсивність; потік насичення; регульоване перехрестя; склад транспортного потоку; ширина суги руху