Розробка технології виробництва щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші з детальною розробкою технології введення бітумоутримуючих армуючих волокон та енергозбереження на АБЗ, що реконструюється - Півник, Станіслав Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У роботі виконані технологічні розрахунки режимів роботи заводу, запропоновано удосконалення окремих ліній, визначена потреба в матеріалах, встановлені необхідні об’єми складів для матеріалів та розроблено технологію виробництва щебенево-мастикових асфальтобетонних сумішей. Вирішені питання з контролю якості робіт на заводі, охорони праці, виконані техніко-економічні розрахунки роботи підприємства.
Keywords: бітум; енергозберігаючи добавки; стабілізуюче волокно; мінеральні матеріали; щебенево-мастикова суміш; щебенево-мастиковий асфальтобетон