Відновлення мосту за схемою 3×12 м через р. Балаклійка, який був пошкоджений унаслідок військових дій - Рябовол, Олександр Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі представлена проєкт та технологія капітального ремонту мосту після пошкоджений унаслідок військових дій. У дипломній роботі розглянуті питання: аналіз технологій демонтажу мостів; проєкт капітального ремонту мосту; проєктні рішення капітального ремонту автодорожнього мосту; організація капітального ремонту мосту; охорона праці та техніка безпеки при виробництві робіт.
Keywords: Демонтаж мостів; капітальний ремонт мосту; плитна прогонова будова; організація будівництва