Імітаційна модель процесу функціонування мультимодального транспортного вузла - Нагорний, Є. В.; Наумов, В. С.; Літвінова, Я. В; Нагорный, Е. В.; Литвинова, Я. В.; Nagornyi, Ye V.; Naumov, V. S.; Litvinova, Ya. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Запропонована імітаційна модель функціонування мультимодального транспортного вузла. Розглянуті альтернативні варіанти технології обслуговування потоку заявок у транспортному вузлу. На базі транспортного вузла Дніпропетровського річкового порту проведені експериментальні дослідження, описані результати імітаційного експерименту.
Имитационная модель процесса функционирования мультимодального транспортного узла
Simulation model of multimodal transport node functioning
Keywords: транспортний вузол; технологічний процес; логістичне управління; імітаційна модель; критерій ефективності; транспортный узел; технологический процесс; логистическое управление; имитационная модель; критерий эффективности; transport node; technological process; logistics management; simulation model; efficiency criterion; 656.013