ВИПРОБУВАННЯ НА МОРОЗОСТІЙКІСТЬ БЕТОННИХ ЗРАЗКІВ, ПІДСИЛЕНИХ ВУГЛЕЦЕВИМИ СТРІЧКАМИ - Катвицький, Р. М.; Катвицкий, Р. Н.; Katvytski, R. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглядаються результати випробувань бетонних зразків, підсилених вуглецевими стрічками, на морозостійкість.
ИСПЫТАНИЕ НА МОРОЗОСТОЙКОСТЬ БЕТОННЫХ ОБРАЗЦОВ, УСИЛЕННЫХ УГЛЕРОДНЫМИ ЛЕНТАМИ
TEST ON FROST HARDNESS OF CONCRETE SAMPLES REINFORCED BY CARBON TAPES
Keywords: бетонні зразки; вуглецеві стрічки; заморожування; відтавання; наклеювання; підсилення; міцність; бетонные образцы; углеродные ленты; замораживание; оттаивание; приклеивание; усиление; прочность; concrete samples; carbon tape; freezing; thawing; bonding; strengthening; durability; 624.21