Аналіз пасажиропотоку на міському автобусному маршруті № 18 «Окружна – Центральний ринок» у місті Луцьк - Сальніков, Ілля Вячеславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено організацію пасажирських перевезень на автобусному маршруті № 18 у місті Луцьк. Розглянуто структуру управління міським транспортом, характеристику маршруту, методи збору даних про пасажиропотік та показники якості перевезень. Проведено обстеження пасажиропотоку, оброблено результати спостережень і розраховано ключові показники роботи маршруту. Побудовано епюри завантаження транспорту та розроблено рекомендації щодо оптимізації інтервалів руху й кількості автобусів з метою покращення якості обслуговування пасажирів.
Keywords: маршрут міського транспорту; пасажиропотік; пасажирські перевезення; пасажироміскість; розклад руху