Автоматизацiя визначення напруження розтягування у промiжному монолiтному шарi дорожнього одягу - Мусієнко, І. В.; Musiienko, I.; Мусиенко, И. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Були проаналізовані сучасні системи автоматизованого розрахунку нежорстких дорожніх одягів для України; розглянута методика для визначення напруження розтягування в проміжному монолітному шарі дорожнього одягу за ГБН В.2.3-37641918-559; розроблені алгоритми та програмний код визначення напруження розтягування в проміжному монолітному шарі; було створено стенд перевірки номограми для визначення напруження розтягування в проміжному монолітному шарі, на якому були апробовані результати роботи.
Automation of determining tensile stress in the intermediate monolithic layer of road pavement
Автоматизация определения растягивающего напряжения в промежуточном монолитном слое дорожного одежды
Keywords: автоматизований розрахунок; нежорсткий дорожній одяг; напруження розтягування; проміжний монолітний шар; CAD; non-rigid pavement; tensile stresses; intermediate monolithic layer; автоматизированный расчёт; нежесткая дорожная одежда; растягивающие напряжения; промежуточный монолитный слой; 625.768; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.90.0.27