Шевченко, Микита Юрійович2025-01-242025-01-242024Шевченко, М. Ю. Стратегії просування продукції малих підприємств із переробки овочів і фруктів : дипломна робота ... магістра : 076 Підприємництво та торгівля / Шевченко Микита Юрійович. – Харків : ХНАДУ, 2024. – 83 с.https://dspace.khadi.kharkov.ua/handle/123456789/24817Об’єкт дослідження – процеси стратегічного маркетингу на підприємствах малого бізнесу. Предмет дослідження – методи та механізми просування продукції переробки овочів і фруктів. Мета роботи – розвиток науково-теоретичних основ, а також розробка практичних рекомендацій щодо формування та реалізації маркетингової стратегії просування продукції переробки овочів і фруктів. Метод дослідження: метод теоретичного узагальнення, аналізу і синтезу, системного підходу; метод лінійної регресії; метод графічного аналізу; методи маркетингового аналізу (конкурентний аналіз, АВС-аналіз, модель 4Р); метод стратегічного аналізу (SWOT-аналіз). Наукова новизна роботи полягає у розвитку теоретико-методичних засад формування та реалізації маркетингової стратегії просування продукції підприємств малого бізнесу шляхом надання розгорнутої характеристики сучасних методів просування та формування рекомендацій щодо їх практичного застосування. Результати роботи апробовано на Міжнародній науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Сучасні напрямки розвитку менеджменту та економіки в умовах VUCA-світу», ХНАДУ, 2024.ukстратегіяпросуваннямалий бізнеспереробкафруктиовочіСтратегії просування продукції малих підприємств із переробки овочів і фруктівMaster's theses