Розробка поста діагностики систем безпеки у міський СТО - Зозуля, Іван Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Об’єкт дослідження – системи безпеки. Мета роботи – проаналізувати системи безпеки та розробити заходи для їх діагностики та обслуговування. У кваліфікаційної роботі виконано обґрунтування теми дипломного проєкту, зроблен технологічний розрахунок станції технічного обслуговування, пропоновано спеціалізований пост для діагностування, перевірки та ремонту систем безпеки. Виконано підбор технологічного встаткування для виконання необхідних технологічних робіт по діагностиці систем безпеки. Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проєктних рішень.
Keywords: система; стенд; техніка безпекі; безпека автомобіля; встаткування; гальмовна система; діагностика; обслуговування; розрахунок; рульове керування