ФОРМАЛІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ РАЗОВИХ ЗАМОВЛЕНЬ НА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВАНТАЖІВ У МІЖМІСЬКОМУ СПОЛУЧЕННІ - Горбачов, П. Ф.; Мосьпан, Н. В.; Горбачёв, П. Ф.; Gorbachov, P.; Mospan, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Розглядається питання прийняття рішення перевізником стосовно доцільності здійснення міжміського перевезення в умовах змінного попиту. Формалізується процес обслуговування разових замовлень на перевезення вантажів у міжміському сполученні. Сформовано стратегії поведінки перевізників з обслуговування разових замовлень на міжміські вантажо-перевезення.
ФОРМАЛИЗАЦИЯ ПРОЦЕССА ОБСЛУЖИВАНИЯ РАЗОВЫХ ЗАКАЗОВ НА ПЕРЕВОЗКУ ГРУЗОВ В МЕЖДУГОРОДНОМ СООБЩЕНИИ
FORMALISATION OF THE SERVICE PROCESS OF SINGLE INTERCITY FREIGHTAGES
Keywords: разове замовлення; маршрут; стратегія; час очікування; прибуток; разовая заявка; стратегия; время ожидания; прибыль; single freightage; route; strategy; waiting time; profit; 656.[95+136]