Проект станції технічного обслуговування автомобілів VOLKSWAGEN з розробкою поста ремонту пневмопідвіски - Костилєв, Денис Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт дослідження – підвіска легкового автомобіля. Мета проекту – аналіз будови та роботи пневмопідвіски сучасного легкового автомобіля. У дипломному проекті виконано технологічний розрахунок, запропонований технологічний процес поста діагностики. Описано будова, конструкція та робота сучасної пневмопідвіскі автомобіля Audi A8. Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічний розрахунок доцільності впровадження дільниці по діагностуванню, обслуговуванню й ремонту шин автомобілів.
Keywords: ДІАГНОСТИКА; ПІДВІСКА; АВТОМОБІЛЬ; СТІЙКА; КОЛИВАННЯ; РОЗРАХУНОК; КОМФОРТ; ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ; АМОРТІЗАТОР