Дослідження структури експлуатаційних витрат на роботу маршруту №54 «Косівщина – Хіммістечко» - Богданов, Кирило Костянтинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто дослідження структури експлуатаційних витрат на роботу маршруту пасажирського транспорту, розглянутий поточний стан транспортного обслуговування пасажирів, розраховані та проаналізовані техніко-експлуатаційні показники роботи маршруту та техніко-економічні показники підприємства, що пов’язані із цим маршрутом. Виконана робота дозволила оцінити поточний стан роботи маршруту та сформувати перелік рекомендацій щодо можливих змін в його роботі, що, у свою чергу, сприятиме підвищенню ефективності функціонування маршруту як для пасажирів, так і для підприємства.
Keywords: громадський транспорт; техніко-експлуатаційні показники; маршрут пересування; якість послуг