Інженерно-геодезичні вишукування до розробки проєкту будівництва чергового пункту контактної мережі залізничної станції Роздільна в Одеській області - Гончаров, Олександр Федорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У результаті виконання кваліфікаційної роботи здійснено такі завдання: проведено збір та аналіз даних щодо характеристик об’єкта інженерно-геодезичних вишукувань; проаналізовано методи виконання геодезичних робіт під час будівництва нового пункту контактної мережі станції та залізничної колії; розроблено схеми планового та висотного обґрунтування; створено цифрові інженерно-топографічні плани із використанням систем автоматизованого проєктування.
Keywords: інженерно-геодезичні вишукування; будівництво контактної мережі; залізна дорога; планово-висотне геодезичне обгрунтування; тахеометрична зйомка; автоматизована обробка