Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІ категорії в Черкаській області - Безноско, Володимир Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі особлива увага була приділена технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги. Використані стандартні методи визначення складу асфальтобетонної суміші та проведений розрахунок щодо визначення асфальтобетонного заводу для максимальної продуктивності будівництва автомобільної дороги та економічності. Були розроблені схеми та маршрути для найбільш доцільного та економічного транспортування їх до заводу. Прийняте основне обладнання, яке повністю буде відповідати вимогам. Також в проекті визначено вартість асфальтобетонних сумішей, що виробляються на підприємстві.
Keywords: бітум; технологія; щебінь; виробництво; асфальтобетонна суміш; асфальтобетонний завод; транспорт