ВПЛИВ УМОВ РІЗАННЯ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ДРОБОСТРУМИННОГО ЗМІЦНЕННЯ ТВЕРДОСПЛАВНОГО ІНСТРУМЕНТУ - Лалазарова, Н. О.; Донченко, Д. О.; Хаєт, Л. Г.; Лалазарова, Н. А.; Донченко, Д. А.; Хает, Л. Г.; Lalazarova, N.; Donchenko, D.; Hayet, L. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Наведені результати досліджень впливу швидкості різання і переривчастого характеру обробки на міцність твердосплавних токарних різців та ефективність їх дробоструминного зміцнення.
ВЛИЯНИЕ УСЛОВИЙ РЕЗАНИЯ НА ЭФФЕКТИВНОСТЬ ДРОБЕСТРУЙНОГО УПРОЧНЕНИЯ ТВЕРДОСПЛАВНОГО ИНСТРУМЕНТА
INFLUENCE OF CUTTING CONDITIONS ON THE EFFICIENCY OF SHOT-PEENING HARDENING OF THE TOOL MADE OF A HARD ALLOY
Keywords: твердий сплав; чорнове точіння; дробоструминне зміцнення; руйнувальна подача; твёрдый сплав; черновое точение; дробеструйное упрочнение; разрушающая подача; hard alloy; rough turning; shot-peening hardening; destroying feed; 621.9.025:621.787