Організація обліку основних засобів та його удосконалення на підприємстві - Гахова, Анастасія Ярославівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Визначена економічна сутність основних засобів підприємства у сучасній економічній літературі; проведено фінансово-економічний аналіз ПрАТ «АБ Столичний»; розроблено порядок проведення консервації та розконсервації основних засобів та надано рекомендації щодо удосконалення документального оформлення таких операцій на підприємстві ПрАТ «АБ Столичний». Практичне значення отриманих результатів полягає в тому, що виконані в кваліфікаційній роботі дослідження дозволяють вдосконалити облік організації основних засобів підприємства з виробництва дорожньо- будівельних матеріалів на основі використання сучасних та актуальних методів дослідження.
Keywords: облік; основні засоби; знос; амортизація; оцінка; консервація