Удосконалення організації дорожнього руху на перехресті вулиць Грушевського – Ігоря Дорошенка м. Полтава - Панасенко, Ілля Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою роботи – удосконалення організації дорожнього руху на перехресті вулиць Грушевського – Ігоря Дорошенка у місті Полтава. Об’єкт – дорожній рух на перехресті вулиць Грушевського – Ігоря Дорошенка у місті Полтава. Створена імітаційна модель досліджуваного перехрестя для симуляції руху транспорту та оцінки його характеристик. Рекомендації з впровадження: розробки можуть бути використані при реконструкції досліджуваного перехрестя.
Keywords: організація дорожнього руху; транспортний потік; моделювання дорожнього руху; інтенсивність транспортного потоку; перехрестя