Підвищення експлуатаційного стану автомобільної дороги Шевелівка − Лозовенька у Харківській області - Клименко, Роман Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
В роботі проведена оцінка експлуатаційного стану автомобільної дороги та обрані ділянки провадження робіт. Приведені розробки за технологією робіт з зимового утримання, ямкового, поточного та капітального ремонтів.
Keywords: Автомобільна дорога; експлуатаційний стан; зимове утримання; інтенсивність руху; снігоочищення; зимова слизькість; аварійні роботи; поверхнева обробка; капітальний ремонт