Проєкт міської СТО з розробкою ділянки діагностування ходової частини легкових автомобілів - Малиця, Денис Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Об’єкт дослідження – підвіска автомобіля. Мета роботи – проєкт поста діагностики підвіски. Метод дослідження – аналітичні дослідження. У дипломному проекті розроблена станція технічного обслуговування з середньою кількістю заїздів на рік 2500 автомобілів і середнім пробігом 15000 км в рік. Визначено обсяги робіт на СТО, розраховане число робітників, ділянок, площі необхідних приміщень. Проведено аналіз методів діагностики підвіски легкових автомобілів та вибрано обладнання для діагностики та обслуговування підвіски легкових автомобілів.
Keywords: аналіз; діагностика; метод; стенд; сто; технологічний розрахунок; підвіска; пости; площа; устаткування.