Управління трудовою діяльністю підприємства в умовах цифровізації - Шагіян, Роман Святославович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проаналізовано підходи, методи, способи та логіку процесу управління трудовою діяльністю персоналу в умовах цифровізації; сформовано систему показників з оцінки якості процесів управління трудовою діяльністю персоналу в умовах цифровізації; розроблено, та апробовано функціональну модель управління трудовою діяльністю персоналу в умовах цифровізації на базі ПрАТ «Інтеркондиціонер». Теоретична значимість. Результати дослідження відображають і розвивають загальні теоретичні положення про процеси управління трудовою діяльністю персоналу в умовах цифровізації в питаннях прийняття та реалізації управлінських рішень. Практична значимість полягає в апробації функціональної моделі управління трудовою діяльністю персоналу в умовах цифровізації в ПрАТ «Інтеркондиціонер».
Keywords: управління персоналом; трудова діяльність; цифровізація; цифрова трансформація; підприємство; ефективність праці