Високомiцний щебенево-мастиковий асфальтобетон - Золотарьов, Вiктор Олександрович; Маляр, Володимир Володимирович (My University, 2015)
Високоміцний щебенево-мастиковий асфальтобетон (ВЩМА), що містить мінеральну частину (щебінь, пісок (штучний) та мінеральний порошок) та бітум, який відрізняється тим, що він має оптимальну структуру завдяки тому, що співвідношення вмісту мінерального порошку до вмісту бітуму складає 2,3-2,7 при вмісті компонентів мінеральної частини, мас. %: щебінь 72 пісок (штучний) 9,5-13 мінеральний порошок 15-18,5 з додаванням 4,75-5,0 % бітуму БНД 40/60 (понад 100 % мінеральної частини).
Keywords: дорожне будiвництво