Розробка моделей вибору компонентів для типових промислових роботів - Посукан, Руслан Вадимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Дипломна робота присвячена питанню розробки моделей вибору компонентів для типових промислових роботів. В роботі проведено класифікація промислових роботів, класифікацію комплектуючих елементів для роботів. Проведено аналіз існуючих методів рішення цієї задачі. В якості програмного забезпечення запропоновано використовувати пакет Microsoft Office Access 2007. За допомогою пакету MS Access 2007 створено програмне забезпечення для вибору необхідних компонетів.
Keywords: бази даних; комплектуючі елементи; моделі і методи прийняття рішень; промислові роботи