Підвищення ефективності функціонування логістичної системи ТОВ "ВІТАЛФУД". Частина 2. Удосконалення системи дистрибуції готової продукції - Мельник, Олена Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі розглянуто особливості організації каналів розподілу у системі дистрибуції готової продукції. В магістерській роботі представлено вибору раціонального каналу дистрибуції готової продукції. Визначені параметри складської системи каналів дистрибуції та економічні показники каналів дистрибуції готової продукції для ТОВ "ВІТАЛФУД".
Keywords: витрати; доставка; дистрибуція; канал дистрибуції; логістична система; продукція; собівартість; транспортна мережа