Спостереження за деформаціями будівлі гуртожитку №5 ХНАДУ у 2024 році: нові підходи - Доброскок, Станіслав Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У ході виконання кваліфікаційної роботи була виконані спостереження за деформаціями будівлі гуртожитку, зроблено їх аналіз та розглянуті нові підходи. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, п’яти розділів, висновку, переліку посилань і додатку. В першому розділі розглянута характеристика об'єкту. У другому розділі проаналізована нормативно-правова база. У третьому розділі розглянуті геодезичні роботи при спостереженні за деформаціями. У четвертому розділі проаналізовані зміщення та крен будівлі. У п’ятому розділі виконано один цикл вимірювання та проаналізовані осідання гуртожитку і розглянуті нові підходи моніторингу деформацій.
Keywords: спостереження за деформаціями будівлі; осідання; геометричне нівелювання; теодоліт; нівелір