СТЕНД ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ РЕГУЛЬОВАНОГО ОБ’ЄМНОГО ПРИВОДУ МЕХАНІЗМУ ПІДЙОМУ - Григоров, О. В.; Стрижак, В. В.; Зюбанова, Д. М.; Стрижак, М. Г.; Цебренко, М. В.; Стьопочкіна, О. В.; Стёпочкина, О. В.; Grigorov, O.; Stryzhak, V.; Ziubanova, D.; Stryzhak, M.; Tsebrenko, M.; et al. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Проведено аналіз конструкції експериментального стенда для дослідження роботи гідростатичного приводу механізму підйому вантажу з низькомоментним гідродвигуном. Обґрунтовано застосування комплексу вимірювально-реєструвального обладнання, виходячи з плану експерименту.
СТЕНД ДЛЯ ИССЛЕДОВАНИЯ РЕГУЛИРУЕМОГО ОБЪЕМНОГО ПРИВОДА МЕХАНИЗМА ПОДЪЕМА
STAND FOR INVESTIGATION OF THE ADJUSTABLE HYDROSTATIC DRIVE OF THE HOISTING MECHANISM
Keywords: механізм підйому; об’ємний гідропривід; механизм подъёма; объёмный гидропривод; lifting mechanism; hydrostatic power drive; 621.86