Підвищення ефективності перевезень хлібних злаків СТОВ «Нива» - Корольчук, Ян Юрійови (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Рекомендації по впровадженню: керівництво СТОВ «Нива» прийняло до розгляду питання щодо впровадження результатів дослідження в IV кварталі 2024 р. Область застосування: сільськогосподарські підприємства, фермерські господарства, автотранспортні підприємства, які займаються транспортуванням зернових вантажів.
Keywords: хлібні злаки; собівартість; втрати; процес перевезення; обсяг перевезення; економічний ефект