Проект дорожньої СТО з дільницею ТО і ремонту двигунів легкових автомобілів - Іванченко, Євген Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломної роботи було виконано об'ємно-планувальні рішення СТО, що відповідають функціональному призначенню та розробляються з урахуванням кліматичних умов, сучасних будівельних вимог, необхідності забезпечення можливої зміни технологічних процесів і рішення виробництва без суттєвої реконструкції будівлі.
Keywords: планіровка; станція технічного обслуговування; технічне обслуговування; поточний ремонт; дільниця; обладнання