Оцінка умов руху та розробка заходів щодо їх покращення на ділянці автомобільної дороги Т-05-18 Богатир – Велика Новосілка – Нікольське в Донецькій області КМ 38+00 – КМ 50+96 - Бойко, Владислав Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі проведено оцінку стану ділянки автомобільної дороги що знаходиться в експлуатації. Проведена оцінка умов безпеки руху, зокрема коефіцієнти аварійності та безпеки руху. Розроблено заходи щодо покращення безпеки руху та визначено економічну ефективність їх проведення.
Keywords: оцінка умов руху на автомобільній дорозі та розробка заходів з організації дорожнього руху; автомобільна дорога; безпека руху; дорожньо-транспортна пригода; аварійність; організація дорожнього руху