Електричні системи і комплекси транспортних засобів : розділ «Мехатронні системи автомобіля комбінованої структури» : для студентiв спеціальності 141 : конспект лекцій - Бороденко, Ю. М.; Гнатов, А. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Дана загальна характеристика систем керування автомобілем, які поєднують мехатронні системи його силової і ходової частин на алгоритмічному рівні. Розглянуто шинні структури комбінованих систем керування, що дозволяють інтегрувати функції систем динамічної стійкості, допомоги водієві та безпеки руху автомобіля, включаючи можливості автопілотів. Призначений для студентів електромеханічних спеціальностей навчальних закладів автотранспортного спрямування, корисний для інженерно-технічних працівників у сфері проектування систем автомобільної електроніки та обслуговування автомобілів.
Keywords: системи керування; автомобіль; автомобільна електроніка; обслуговування; проектування; 629.3.03:621.38 (075)