Технологія та організація ремонту і утримання автомобільної дороги Н 09 Мукачеве – Львів км 71+900 – км 91+900 в Закарпатській області - Мельников, Микита Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Під час виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано та досліджено аналіз природно-кліматичних умов району експлуатації дороги, аналіз експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види та розраховано обсяги робіт, розроблені заходи з експлуатаційного утримання ділянки автомобільної дороги, розроблені технології виконання робіт з поточного та капітального ремонтів ділянки автомобільної дороги, наведено контроль якості виконання робіт
Keywords: транспортно-експлуатаційний стан; експлуатаційне утримання дороги; поточний ремонт; капітальний ремонт; контроль якості