Удосконалення методики діагностування кутів установки коліс автомобілів - Деревицький, Артем Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У даній роботі розглянуті сучасні засоби діагностування кутів встановлення коліс автомобіля. Проведено аналіз існуючих методів діагностування, виконані експериментальні перевірки кутів встановленняколіс різних автомобілів на базі виробничого комплексу МАСТЕР-СЕРВІС. Мета роботи - дослідити процес діагностування та регулювання кутів встановки коліс. Об'єкт дослідження: процес діагностування встановлення кутів коліс автомобіля. Предмет дослідження: сучасні методи діагностування ходової частини автомобіля та кутів встановлення коліс. Завдання дослідження: 1. Проаналізувати параметри діагностування та регулювання кутів встановки коліс. 2. Дослідити характерні несправності, що виникають при порушенні кутів встановки коліс автомобіля. 3. Вивчити ринок сучасного обладнання для діагностики та регулювання кутів встановки коліс. 4. Провести експериментальні дослідження з діагностування та регулювання кутів встановки коліс
Keywords: автомобіль; діагностика; ходова частина; стенд; параметр; кут встановленя колеса