Проектування телескопічної стріли фронтального навантажувача - Зятюк, Андрій Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломному проект представлена розробка конструкції стріли навантажувача з подвійним телескопом. Були розглянуті питання розрахунку параметрів основних виконавчих механізмів навантажувача, таких як: механізм телескопічної стріли, стрілопідйомний механізм. Крім того було виконано розрахунок гідроприводу навантажувача, та вибрані його основні елементи. Значну увагу у дипломному проекті присвячено розрахунку на міцність телескопічної стріли навантажувача.
Keywords: навантажувач; гідроциліндр; телескопічна; рухома; стріла; секція