Оцінка якості робочих процесів силової установки гібридного транспортного засобу - Фурсов, Олександр Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета роботи: підвищення конкурентоспроможності автомобіля за рахунок визначення оцінка якості робочих процесів силової установки гібридного транспортного засобу. Об’єкт роботи: робочі процеси силової установки гібридного транспортного засобу. Предмет роботи: легковий автомобіль з гібридною силовою установкою. Задачі дослідження: провести дослідження перспективи розвитку автомобілів з гібридною силовою установкою, визначити основні типи гібридних технологій на автомобільному транспорті, порівняти коефіцієнт корисної дії різних типів силових установок транспортних засобів, провести дослідження гальмівної системи та енергії рекуперації в гібридних транспортних засобах, провести аналіз відмов чи несправностей гібридної силової установки автомобіля Toyota Prius . Також у дипломній роботі розглянути питання охороні праці та сформульовані висновки.
Keywords: гібридний транспортний засіб; електричний двигун; гібридна силова установка; рекуперація енергії; тяговий баланс; перетворювач напруги