Розроблення методики геодезичних робіт при реконструкції автомобільних доріг місцевого значення на території Краснопільської ОТГ Сумської області - Лотоха, Сергій Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі проведено аналіз нормативно-правової бази України у сфері топографо-геодезичних робіт, вивчення сучасних методів здійснення топографо-геодезичного знімання, аналіз сучасного стану використання земельного фонду на території об’єкту досліджень, дослідження методів та способів геодезичного знімання території та розробка методів вдосконалення проведення геодезичних робіт при реконструкції автомобільної дороги.
Keywords: геодезичні вишукування; геодезична мережа; тахеометричне знімання; топографічний план; геодезичні знаки