Установка для визначення показникiв спалахування та горiння рiдких палив - Селiванов, Станiслав Євгенович; Калинчак, Валерiй Володимирович; Лiтовка, Сергiй Володимирович (My University, 2008)
Установка для визначення показників спалахування та горіння рідких палив, що містить електричну повітродувку, дві електричні печі, з'єднанні послідовно, причому остання має сопло Ветошинського, блок регулювання та запису температури в них, регулювальні прилади печей та електричної повітродувки, реєструвальні прилади, яка відрізняється тим, що у місці виходу сопла Ветошинського встановлена реакційна труба, розміщена в електронагрівальній приставці з вікном і масштабною лінійкою, у місці встановлення реакційної труби на ній розташований цифровий дозатор, а всередині реакційної труби розміщені електроди.
Keywords: матерiалознавство