Розроблення технології виробництва асфальтобетонних сумішей з додаванням технічного вуглецю, на асфальтобетонному заводі - Степанюк, Євгеній (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі виконані технологічні розрахунки режимів роботи заводу, запропоновано удосконалення окремих ліній, визначена потреба в сировинних матеріалах, визначено властивості асфальтобетонів, що містять в своєму складі відхід від утилізації шин, встановлені об’єми складів для сировинних матеріалів. Вирішені питання з контролю якості продукції на підприємстві, охорони праці, виконані техніко-економічні розрахунки роботи заводу.
Keywords: бітум; технічний вуглець; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон; технологія; фізико-механічні властивості; ефективність