Підвищення якості деталей ротора центробіжних компресорів зі сталі 34ХН1МА - Мінаєв, С. О.; Minaev, S. (Харківський національний автомобільно-дорожній універститет, 2024)
Аналіз методів вхідного та кінцевого контролю деталей ротора центробіжних компресорів К-250 та оптимізація режиму термічної обробки деталей, виготовлених з конструкційної сталі мартенситного класу марки 34ХН1МА.
Improving the quality of rotor parts of centrifugal compressors made of 34KHN1MA steel
Keywords: деталі ротора; механічні властивості; структура; контроль якості; rotor details mechanical properties; structure; quality control.; 658.562