Обоснование структуры измерительного комплекса для проведения тяговых испытаний тракторных агрегатов - Овсянников; Шевченко, С. А.; Огильба, В. Ф.; Овсянніков, С. І.; Огільба, В. Ф.; Ovsyannikov, S.; Shevchenko, S.; Ohilba, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Представлено анализ и состав измерительного комплекса для проведения тяговых испытаний тракторных агрегатов.
Обґрунтування структури вимірювального комплексу для проведення тягових випробувань тракторних агрегатів
Grounding of measuring complex structure for leadthrough of hauling tests of tractor aggregates
Keywords: тракторный агрегат; тяговые испытания; измерительный комплекс; акселерометр; цифровой компас; тракторний агрегат; тягові випробування; вимірювальний комплекс; акселерометр; цифровий компас; tractor aggregates; hauling tests; measuring complex; accelerometer; digital compass; 681.508