Проектування стенда для випробувань гідромоторів БДМ - Фоменко, Микита Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єктом дипломного проекту є база механізації ділянкою для випробувань гідромоторів БДМ. Мета проекту – підвищення ефективності роботи парку машин для дорожнього будівництва за рахунок зменшення тривалості їх перебування в ТО та ремонті шляхом впровадження стенда для випробувань гідромоторів БДМ. У дипломі розглянуто питання технічної експлуатації парку машин для дорожнього будівництва і виконано розрахунки та креслення. Розраховано економічного ефекту від впровадження стенда для випробувань гідромоторів БДМ. Розглянуто питання охорони праці та безпеки при НС щодо бази механізації зі спеціалізованою ділянкою для випробувань гідромоторів.
Keywords: база механізації; виробничий корпус; генеральний план; регенерація робочих рідин