ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ УЩІЛЬНЕННЯ ҐРУНТІВ ҐРУНТОУЩІЛЬНЮВАЛЬНИМ ОБЛАДНАННЯМ З ПОВЕРХНЯМИ БЛОКУВАЛЬНОГО ТИПУ - Анофрієв, П. Г.; Черкудінов, В. Е.; Анофриев, П. Г.; Черкудинов, В. Э.; Anofriev, Р.; Cherkudinov, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Розглянуто фізико-математичну модель, яка дасть можливість оцінити ступінь ущільнення ґрунтів профільними поверхнями і порівняти її з показниками існуючих машин. Також при обробці результатів можна виділити параметри, що дозволяють оптимізувати процес ущільнення ґрунту.
ФИЗИКО-МАТЕМАТИЧЕСКАЯ МОДЕЛЬ УПЛОТНЕНИЯ ГРУНТОВ ГРУНТОУПЛОТНЯЮЩИМ ОБОРУДОВАНИЕМ С ПОВЕРХНОСТЯМИ БЛОКИРУЮЩЕГО ТИПА
A PHYSICAL AND MATHEMATICAL MODEL OF SOILCOMPACTION WITH BLOCKING- SURFACE SOIL-COMPACTING EQUIPMENT
Keywords: ґрунтоущільнювальне обладнання; блокування; робочий орган; ущільнення; профіль; грунтоуплотняющее оборудование; блокирование; рабочий орган; уплотнение; профиль; soil-compacting equipment; blocking; working element; compaction; rammer; profile; 625.73