ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ПІДКРІПЛЕНЬ НА НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНИЙ СТАН РОЗРІЗНИХ БАРАБАНІВ ШАХТОВИХ ПІДЙОМНИКІВ - Заболотний, К. С.; Жупієв, О. Л.; Сосніна, Є. М.; Заболотный, К. С.; Жупиев, А. Л.; Соснина, Е. Н.; Zabolotniy, K.; Zhupiyev, A.; Sosnina, E. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Висвітлено результати комп’ютерного моделювання кінцево-елементної моделі розрізного барабана шахтової піднімальної машини, обладнаного різними підкріпленнями, а також моделювання непідкріпленого барабана з метою розробки його раціональної конструкції при зменшенні маси та забезпеченні стійкості.
ИССЛЕДОВАНИЕ ВЛИЯНИЯ ПОДКРЕПЛЕНИЙ НА НАПРЯЖЕННО-ДЕФОРМИРОВАННОЕ СОСТОЯНИЕ РАЗРЕЗНЫХ БАРАБАНОВ ШАХТНЫХ ПОДЪЕМНИКОВ
RESEARCH INTO REINFORCEMENTS ON STRESS-AND-STRAIN STATE OF SPLIT-TYPE MINE HOIST DRUMS
Keywords: шахтова піднімальна машина; розрізний барабан; напружено-деформований стан; підкріплення; стійкість; шахтная подъемная машина; разрезной барабан; напряженно-деформированное состояние; подкрепление; устойчивость; mine winder; split-type drum; stress-and-strain state; reinforcement; stability; 622.673.1