РОЗРОБЛЕННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ВІДЕОПОСІБНИКІВ З БАЗОВИХ РОЗДІЛІВ КОМП’ЮТЕРНОЇ ГРАФІКИ - Черніков, О. В.; Архіпов, О. В.; Черников, А. В.; Архипов, А. В.; Chernikov, A.; Arkhipov, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Розглянуті питання підготовки ефективних навчальних завдань для освоєння комп’ютерного моделювання машинобудівних деталей. На їх базі створено й апробовано відеоуроки для навчання тривимірного моделювання в середовищі Autodesk Inventor. Матеріали можуть бути використані у вивченні курсу комп’ютерної графіки.
РАЗРАБОТКА И ИСПОЛЬЗОВАНИЕ В УЧЕБНОМ ПРОЦЕССЕ ВИДЕОПОСОБИЙ ПО БАЗОВЫМ РАЗДЕЛАМ КОМПЬЮТЕРНОЙ ГРАФИКИ
DEVELOPMENT AND USE OF VIDEOTUTORIALS ON THE BASIC SECTIONS OF COMPUTER GRAPHICS IN THE EDUCATIONAL PROCESS
Keywords: геометричне моделювання; комп’ютерне моделювання; навчальний процес; Autodesk Inventor; геометрическое моделирование; компьютерное моделирование; учебный процесс; Autodesk Inventor; geometric modeling; computer simulation; educational process; Autodesk Inventor; 681.5.015:658.786+514.18