Аналіз розвитку конструкцій наплавних мостів - Тихоненко, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі в першому розділі наведено історія розвитку наплавних мостів. У другому розділі розглянуто сучасні постійні наплавні мости. Третій розділ присвячено розрахунку елементів наплавних мостів. В кінці роботи приведено висновки та список літератури.
Keywords: постійні наплавні мости; понтони; плавучі опори