Технологія та організація робіт з експлуатаційного утримання та ремонту автомобільної дороги Рівне – Тучин – Гоща – /Н-25/ у Рівненській області на ділянці км 30+000 – км 48+000 - Покаместов, Максим Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
В роботі представлена оцінка транспортно-експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги за показниками експлуатаційної якості та запропоновані заходи, які спрямовані на підвищення її експлуатаційної якості. Обґрунтовано система заходів щодо експлуатаційного утримання і ремонтних робіт, а також визначені об'єми ремонтних робіт. Розроблені сучасні технології робіт з експлуатаційного утримання дороги, поточного та капітального ремонтів.
Keywords: автомобільна дорога; дорожній одяг; дорожнє покриття; ремонт; експлуатаційне утримання; технологія й організація робіт